Om os

Historien om DK gulventreprise

DK Gulventreprise er en lille virksomhed i vækst. Jeg startede i Gulvbranchen i 2007 og blev udlært i BTGULVE. Igennem min tid har jeg deltaget i Regionsmesterskab for lærlinge og Danmarks mesterskab for lærlinge. Efterfulgt af Europa mesterskab i arbejdsmiljø. Jeg afsluttede mit uddannelsesforløb med bedste karakter i min årgang. Efter endt uddannelse var jeg svend i mange gode år. Jeg startede DK GULV ENTREPRISE fordi: Jeg ønskede at give mine kunder den bedste oplevelse fra start til slut, og ikke kun selve arbejdets udførelse men, hele processen.

Mit mål er at skabe verdens mest kvalitetsbevidste og serviceminded gulvvirksomhed. Jeg har hjertet med hele vejen og har ingen intention om at blive den største eller den rigeste. Min drøm er ganske enkelt at gå glad i seng om aftenen vel vidende, at endnu en glad kunde har fået service og kvalitet.

Mine samarbejdspartnere er udvalgt med omhu, og jeg samarbejder kun med virksomheder hvis arbejde jeg kan stå inde for. Det kan jeg bla. med Gentofte Tømrer og Byg, samt Renex Byggepladsrengøring.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi elsker tilfredse kunder og det ses bl. a. på vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk

97 anmeldelser med samlet vurdering på en skala fra 1,0 – 5,0: 4.9 i score.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi elsker tilfredse kunder og det ses bl. a. på vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk

95 anmeldelser med samlet vurdering på en skala fra 1,0 – 5,0: 4.9 i score.

Som kunde i DK Gulv Entreprise er du sikret. Vi er din gulvpartner hele vejen igennem fra tegnebræt til slutrengøring

Udvalgte referencer

Se vores udvalgte referencer

Vores kunder elsker DK GULV ENTREPRISE APS

DK GULV ENTREPRISE APS er et gulvfirma som lægger vægt på glade kunder, kvalitet, stabilitet, vejledning og kommunikation.
Med os som din gulvpartner har du altid en Expert ved hånden.