Tæpper

Lægning af tæpper I absolut topkvalitet

Når det kommer til tæpper, er der flere forskellige valgmuligheder, blandt andet skal du tage stilling til om du vil have tæppefliser, eller væg-til-væg tæpper. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i dig og dit behov, og hjælper dig naturligvis med at finde den bedst mulige løsning så du får et tæppe du bliver glad for mange år fremover.

Tæpper til private og erhverv

Da tæpper virker støjdæmpende, er det populært at få lagt tæpper i større rum med høj aktivitet, som eksempelvis storrumskontorer. Herudover giver væg-til-væg tæpper et ensartet udtryk til rummet. Vi har massevis af valgmuligheder når der kommer til materiale, design og farve.
Når du bestiller væg-til-væg tæpper igennem os, tager vi os god tid til at finde det helt rigtige tæppe til dig. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have lagt tæpper i forbindelse med erhverv, eller i din private bolig. Eksempler på rum vi har lagt væg-til-væg tæpper i:

  • Storrumskontorer
  • Biografer
  • Mødelokaler
  • Stuer
  • Børneværelser

Der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige typer væg-til-væg tæpper. Vi rådgiver naturligvis gerne hvis du er i tvivl om hvilken type der opfylder dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på nye tæpper

Kontakt os i dag for en snak om din tæppeløsning. Vi skræddersyr et tilbud baseret på dine behov, så du får en tæppeløsning vi er helt sikre på at du bliver glad for.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi elsker tilfredse kunder og det ses bl. a. på vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk

97 anmeldelser med samlet vurdering på en skala fra 1,0 – 5,0: 4.9 i score.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi elsker tilfredse kunder og det ses bl. a. på vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk

95 anmeldelser med samlet vurdering på en skala fra 1,0 – 5,0: 4.9 i score.

Som kunde i DK Gulv Entreprise er du sikret. Vi er din gulvpartner hele vejen igennem fra tegnebræt til slutrengøring

Udvalgte referencer

Se vores udvalgte referencer

Vores kunder elsker DK GULV ENTREPRISE APS

DK GULV ENTREPRISE APS er et gulvfirma som lægger vægt på glade kunder, kvalitet, stabilitet, vejledning og kommunikation.
Med os som din gulvpartner har du altid en Expert ved hånden.